Samsun’un İlkadım ilçesinde bir kahvehaneye yönelik gerçekleştirilen kumar denetiminde, iskambil kağıtlarıyla kumar oynadığı belirlenen 3 kişiye idari para cezası uygulandı. Masa üzerinde bulunan paraya ise el konuldu.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kumar oynanmasının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında İlkadım ilçesinde faaliyet gösteren bir kahvehanede denetim yaptı. Kontroller sırasında oyun masasında bulunan 3 kişinin iskambil kağıtları kullanarak kumar oynadığı tespit edildi.
Kumar Parasına El Konuldu
Kumar oynadığı belirlenen 3 kişiye toplam 34 bin 812 TL idari para cezası kesildi. Oyun masası üzerinde bulunan 5 bin 100 TL’ye de el konuldu.
Öte yandan iş yeri sorumlusu E.Ç. hakkında, “kumar oynanması için yer ve imkân sağlamak” suçundan adli işlem başlatıldığı bildirildi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, huzur ve güven ortamının korunmasına yönelik denetimlerini kent genelinde sürdüreceği belirtildi.
