Bolu’da bir mantı dükkanının önüne süs amacıyla dikilen çiçekler, motosikletle gelen kimliği belirsiz bir kişi tarafından sökülerek çalındı. Yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, işletme sahibi Fatma Aydın büyük üzüntü yaşadı.
Olay, Borazanlar Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, motosikletle iş yerinin önüne gelen şüpheli şahıs, bir süre çevreyi kontrol ettikten sonra dükkânın önündeki saksılara yöneldi. Şahıs, saksılarda bulunan çiçekleri kısa sürede sökerek motosikletine yükledi ve olay yerinden uzaklaştı.
Sabah iş yerine geldiğinde saksılardaki çiçeklerin yerinde olmadığını fark eden işletmeci Fatma Aydın, durumu anlamak için güvenlik kamerası kayıtlarını izledi. Görüntülerde çiçeklerin acımasızca sökülüp götürüldüğünü gören Aydın, yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.
Çiçekleri sadece bir gün önce büyük emek vererek diktiğini söyleyen Fatma Aydın, “Sabah geldiğimde çiçeklerin yerinde olmadığını gördüm. Saksılarda sadece kökleri kalmıştı. Kameraları izlediğimde çiçeklerin hunharca sökülüp götürüldüğünü fark ettim. Çok emek vermiştim, büyümelerini umutla bekliyordum. Gerçekten çok üzüldüm” ifadelerini kullandı.
Sosyal medyada da tepki çeken olay sonrası vatandaşlar, böylesine küçük ama anlamlı emeklerin hedef alınmasına tepki gösterdi. Olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.






