Tokat’ın Erbaa ilçesinde tekstil işçilerini taşıyan servis minibüsü ile otomobilin karıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde büyük hasar meydana geldi.
Kaza, Yavuz Selim Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.K. yönetimindeki 60 M 0939 plakalı işçi servisi ile K.K.B. idaresindeki 06 CRA 46 plakalı Opel marka otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı.
Kazada servis minibüsünde bulunan A.K. ile otomobildeki sürücü K.K.B. ve yolcular S.T., A.B.C. ile O.A. yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı
Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili incelemelerin sürdüğü öğrenildi.
Otomobil Hurdaya Döndü
Kazanın ardından otomobilde ciddi hasar oluşurken, araç kullanılamaz hale geldi. Kaza nedeniyle bir süre kontrollü sağlanan trafik, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü.
Polis ekipleri, kazanın kesin nedeninin belirlenmesi amacıyla soruşturma başlattı.



