46,2874 %0.15
53,6017 %-0.16
6.277,08 % 0,31
64.400,00 %1.427
Amasya
Parçalı bulutlu
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi ASAYİŞ İş Yeri Kurşunlama Olayında 2 Tutuklama

İş Yeri Kurşunlama Olayında 2 Tutuklama

İş Yeri Kurşunlama Olayında 2 Tutuklama

Samsun’un Canik ilçesinde bir iş yerinin kurşunlanması olayıyla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’si tutuklanırken, 2 kişi ise serbest bırakıldı.

Olay, Canik ilçesi Yenimahalle’de bulunan bir plazada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, F.B.’ye ait iş yerinin camına ve kapısına kimliği belirsiz kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Saldırı sonucu iş yerinin camı kırılırken, kapıya da mermi isabet ettiği belirlendi.

Olayın ardından çalışma başlatan Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları takip ve inceleme sonucunda silahlı saldırı olayına Y.F. (31), C.Ç. (30) ve S.K.’nin (21) karıştığını tespit etti.

Yapılan araştırmalarda olay sırasında silahlı saldırıya uğrayan iş yeri sahibi F.B.’nin de silahla ateş açtığı ortaya çıktı. Polis ekipleri tarafından yürütülen operasyon kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nde ifadeleri alınan Y.F. ve C.Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüphelilerden S.K. hakkında adli kontrol kararı uygulanırken, iş yeri sahibi F.B. ise serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
 

is-yerine-silahli-saldiriya-2-tutuklama

KAYNAK: İHA
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız