Samsun’un İlkadım ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Kaza, Kalkancı Mahallesi Yıldıray Çınar Bulvarı üzerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Nihat Yıldırım yönetimindeki 06 VHC 53 plakalı otomobil ile İbrahim Başgöl idaresindeki 55 ARN 887 plakalı hafif ticari araç henüz belirlenemeyen nedenle çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle otomobil sürücüsü Nihat Yıldırım ile araçta bulunan 12 yaşındaki oğlu Muhammet Emin Yıldırım yaralandı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan baba ve oğlu, ambulanslarla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazanın ardından polis ekipleri bölgede inceleme yaparken, olayın meydana geliş nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.




