Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde fındık bahçesine gitmek üzere yola çıkanların bulunduğu “patpat” olarak bilinen tarım aracının devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
TARIM ARACI SEYİR HALİNDEYKEN DEVRİLDİ
Kaza, Alaplı ilçesine bağlı Yeni Doğanlar Köyü mevkiinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, fındık bahçesine gitmek üzere yola çıkan Şerife Yılmaz’ın kullandığı tarım aracının kasasında H. Öztürk, B. Kayacan, K. Öztürk ve A. Demirel bulunuyordu.
Halk arasında “patpat” olarak adlandırılan tarım aracı, seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak devrildi.
5 KİŞİ YARALANDI
Tarım aracının devrilmesi sonucu sürücü Şerife Yılmaz ile araçta bulunan H. Öztürk, B. Kayacan, K. Öztürk ve A. Demirel yaralandı.
Kazayı gören çevredeki vatandaşların durumu yetkililere bildirmesi üzerine olay yerine Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile sağlık ekipleri sevk edildi.
Ekipler tarafından kaza yerinde yaralılara ilk müdahaleleri yapıldı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
FINDIK BAHÇESİNE GİDİYORLARDI
Kazada yaralanan 5 kişinin fındık bahçesine gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. Tarım aracının hangi nedenle devrildiğinin belirlenmesi amacıyla olay yerinde inceleme gerçekleştirildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralıların hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.



