Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmada, evinin bir bölümüne özel sistem kurarak yasadışı kenevir ekimi yaptığı belirlenen şahıs yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, Beyköy Beldesi’nde yaşayan M.U. isimli şahsın yasadışı kenevir ekimi yaptığı, kullandığı ve bulundurduğu bilgisine ulaşıldı.
Bunun üzerine harekete geçen Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından şüphelinin evine operasyon düzenlendi.
Eve Özel İklimlendirme Sistemi Kurmuş
Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği baskında, M.U.’nun evinin bir bölümüne özel iklimlendirme sistemi kurarak kenevir yetiştirdiği tespit edildi.
Evde yapılan aramalarda 6 kök kenevir bitkisi, 3 litre kimyasal gübre ile iklimlendirme sistemi muhteviyatı ele geçirildi.
Ele geçirilen malzemelere el konulurken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Şüpheli Hakkında Adli İşlem Başlatıldı
Operasyon kapsamında gözaltına alınan M.U. hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.
Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü belirtildi.


