Samsun’un Kavak ilçesinde 49 yaşındaki Levent Gürpınar, yaşadığı evde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olayın ardından savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.
Olay, Kavak ilçesi Yaşaroğlu Mahallesi Ildır Sokak’ta bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, evden gelen silah sesini duyan yakınları durumu kontrol etmek için içeri girdi.
Yakınları, Levent Gürpınar’ı (49) evin içerisinde silahla vurulmuş halde buldu. Durumun bildirilmesi üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Sağlık Ekipleri Hayatını Kaybettiğini Belirledi
Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Gürpınar’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi.
Polis ekipleri evde ve çevresinde inceleme yaparken, olayın nasıl meydana geldiğinin belirlenmesine yönelik çalışma başlatıldı.
Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Levent Gürpınar’ın kesin ölüm nedeni ve olayın ayrıntılarının yürütülecek soruşturma sonucunda netlik kazanması bekleniyor.
Savcılık, 49 yaşındaki Gürpınar’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.




