Bayburt’un Aydıntepe ilçesine bağlı Çiğdemlik köyünde virajı alamayan düğün aracı, köprü demirlerini yıkarak dere yatağına ters şekilde düştü. Kazada gelin ve damadın da aralarında bulunduğu 3 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre kaza, Çiğdemlik köyü yakınlarında meydana geldi. Damat A.S. yönetimindeki düğün aracı, seyir halindeyken virajı alamayarak sürücüsünün kontrolünden çıktı.
Kontrolden çıkan araç, köprü korkuluklarına çarparak demirleri yıktı ve ardından dere yatağına yuvarlandı. Araç dere yatağına ters şekilde düştü.
Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine bölgeye AFAD, sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, araçta bulunan yaralılar için çalışma başlattı.
Kazada düğün aracını kullanan damat A.S., araçta bulunan gelin ile bir kişi daha yaralandı. Yaralılardan birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri gerçekleştirilen 3 yaralı, daha sonra ambulanslarla Bayburt Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.



