47,0434 %0.2
53,7187 %-0.12
6.225,55 % 0,12
63.967,02 %-0.301
Amasya
Açık
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi ASAYİŞ Denize Giren İşçiden Acı Haber

Denize Giren İşçiden Acı Haber

Denize Giren İşçiden Acı Haber

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde serinlemek için denize girdikten sonra kaybolan 33 yaşındaki işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, Yıldızlı Mahallesi sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgedeki bir şantiyede çalışan Hüseyin Karaduman (33), mesai sırasında şantiyenin önündeki sahilden denize girdi. Bir süre sonra gözden kaybolan Karaduman'ı göremeyen çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Bölgede başlatılan arama-kurtarma çalışmaları sonucunda Karaduman'ın cansız bedenine denizde ulaşıldı.

Ekipler tarafından kıyıya çıkarılan Karaduman'ın cenazesi, ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi amacıyla Trabzon Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, denizde yaşanan olayın tüm yönleriyle araştırıldığı öğrenildi.
 

serinlemek-icin-denize-giren-iscinin-cansiz-bedeni-bulundu

KAYNAK: İHA
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız