47,7590 %0.06
55,1696 %0.05
6.788,85 %1.26
63.457,47 %-0.49
Amasya
Açık
29°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi ASAYİŞ Çorum’da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1’i Ağır 2 Yaralı

Çorum’da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1’i Ağır 2 Yaralı

Çorum’da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1’i Ağır 2 Yaralı

Çorum’da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza, Zile Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Emniyet Kavşağı yönünde ilerleyen H.M.B. yönetimindeki 19 AHG 251 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen M.A.G. idaresindeki 06 GIG 44 plakalı otomobille çarpıştı.

İddiaya göre otomobil sürücüsünün akaryakıt istasyonuna girmek amacıyla sola dönüş yaptığı sırada iki araç çarpıştı.

Çarpışmanın Etkisiyle Motosiklet Devrildi

Şiddetli çarpışmanın ardından motosiklet devrilirken, sürücü H.M.B. ile motosiklette yolcu olarak bulunan A.K. yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

Sağlık görevlileri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bir Yaralının Durumu Ağır

Hastanede tedavileri devam eden yaralılardan A.K.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis ekipleri kaza bölgesinde incelemelerde bulunurken, trafik akışının güvenli şekilde devam etmesi için gerekli önlemler alındı.

Otomobil ile motosikletin çarpışmasına neden olan kazanın kesin oluş şeklinin belirlenmesi amacıyla inceleme başlatıldı.
 

corumda-otomobil-ile-motosiklet-carpisti-1i-agir-2-yarali

corumda-otomobil-ile-motosiklet-carpisti-1i-agir-2-yarali

corumda-otomobil-ile-motosiklet-carpisti-1i-agir-2-yarali

KAYNAK: İHA
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız