45,5709 %0.1
52,9623 %-0.15
6.594,28 % -0,76
77.106,25 %-1.229
Amasya
Kapalı
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi ASAYİŞ Alevler Atölyeyi Sardı

Alevler Atölyeyi Sardı

Alevler Atölyeyi Sardı

Kastamonu’da sanayi sitesinde bulunan bir mobilya atölyesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Olay, İnönü Mahallesi Eski Sanayi Sitesi 6/1. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerindeki bir mobilya atölyesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İlk değerlendirmelere göre sobadan kaynaklandığı düşünülen yangın, kısa sürede büyüyerek atölyenin çatı kısmını sardı. Alevleri fark eden çalışanlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevlerin çevrede bulunan diğer iş yerlerine sıçramasını önledi.

Yoğun çalışma sonucu kontrol altına alınan yangın tamamen söndürülürken, iş yerinde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.
 

mobilya-atolyesinde-korkutan-yangin

mobilya-atolyesinde-korkutan-yangin

mobilya-atolyesinde-korkutan-yangin

KAYNAK: İHA
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız