Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, asgari ücret gündemi ile ilgili kapalı grup toplantısı gerçekleştirdiklerini ifade ederek, toplantıda aldıkları kararlar neticesinde Ankara'nın çeşitli bölgelerinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Milletvekili Reşat Karagöz'e vatandaşlarla bir araya gelirken Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ve Yenimahalle İlçe Örgütü eşlik etti.
"Yurttaşlarımızı açlığa terk ettiklerini halkımıza anlattık" diyen Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Milletvekili Reşat Karagöz; "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel liderliğinde, dün açıklanan ve vatandaşlarımızın dertlerine derman olmayan asgari ücret gündemiyle kapalı grup toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda aldığımız kararlar neticesinde Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri olarak Ankara’nın çeşitli bölgelerinde vatandaşlarımızla bir araya geldik.
Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yalçın Karatepe, Çanakkale Milletvekilimiz İsmet Güneşhan, Çorum Milletvekilimiz Sayın Mehmet Tahtasız ve Yenimahalle İlçe Örgütümüz ile birlikte Gimat’ta bu acımasız iktidarın işçilerimizin emeklerini çaldığını, yurttaşlarımızı açlığa terk ettiğini halkımıza anlattık.
Vatandaşlarımız açıklanan sefalet ücretine veryansın ederken; sokaktan tek bir ses yükseliyor: Geçim yoksa, seçim var" ifadelerini kullandı.
Büşra Nur Ertilal
Büşra Nur Ertilal