Amasya Seyyar Pazarcılar Derneği Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Belediye Meclis Üyesi Tolga Güven’in babaannesi Hatice Güven hayatını kaybetti. Merhumenin vefat haberi ailesi, yakınları ve sevenleri arasında büyük üzüntüye neden oldu. Hatice Güven’in vefatının ardından çok sayıda kişi Güven ailesine başsağlığı dileklerini iletti.
Merhume Hatice Güven için Amasya’da bulunan Hz. Ömer Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Yoğun katılımın olduğu cenaze töreninde merhume için dualar edildi. Kılınan cenaze namazının ardından Hatice Güven’in naaşı Memi Dede Kabristanlığı’nda toprağa verildi.
Cenaze törenine AK Parti Amasya İl Başkanı Galip Uzun başta olmak üzere siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, pazarcı esnafı, Güven ailesinin yakınları, komşuları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törene katılanlar, Güven ailesine taziyelerini ileterek acılarını paylaştı.
Amasya’da pazarcı esnafı tarafından da yakından tanınan merhume Hatice Güven’in vefatı, çevresinde büyük üzüntüye neden oldu. Cenaze töreninde bir araya gelen vatandaşlar, merhumenin ardından dualar ederek son görevlerini yerine getirdi.
Babaannesinin vefatı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Tolga Güven ise duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.
