43,5022 %0.21
51,7356 %-0.64
6.825,58 % -9,36
84.053,99 %0.556
Amasya
Kapalı
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SPOR Zorlu maçta ‘Çalışkan’ Düdük Çalacak!

Zorlu maçta ‘Çalışkan’ Düdük Çalacak!

Bölgesel Amatör Lig’de Merzifonspor hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Yeniçağa Spor maçı için bugün Bolu’ya hareket ediyor.

Merzifonspor ve Yeniçağa Spor açısından büyük önem arz eden karşılaşma için mavi beyazlı ekip bugün ilçeden hareket ederken, zorlu maç için geceyi Yeniçağa’da geçirecek.

Yeniçağa ilçe Stadyumu’nda yarın saat 14.00’de başlayacak olan zorlu müsabakayı hakem Mustafa Çalışkan yönetecek.

Mustafa Çalışkan’ın yardımcılıklarını ise Muhammed Aydın ve İzzet Aslan yapacak olurken, Murat Efe İliman da dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Düşme hattı içerisinde olan her iki takım açısından da hayati öneme sahip karşılaşma öncesinde Merzifonspor Kulübü Başkanı Haluk Çetin Çayan umutlu konuşurken, “Yeniçağa maçı her iki takım için de 6 puan değerinde. Biz bu maçı kazanarak Pazar günü sezonun ikinci devresine daha moralli girmek istiyoruz. Erteleme maçı olduğu için yapılan transferler bu müsabakada oynamayacaklar. Her şartta deplasmandan üç puanla dönmek için gidiyoruz” dedi.

Puan cetvelinde Merzifonspor 10 puanla 11’nci, Yeniçağaspor ise 9 puanla 12’nci sırada yer alıyor.
 

KAYNAK: Büşra Nur Ertilal
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *