Trabzonspor’da teknik direktör arayışlarında sıcak saatler yaşanıyor. Fatih Tekke ile yollarını ayıran bordo-mavililer, bir dönem Samsunspor’u çalıştıran Alman teknik direktör Thomas Reis için harekete geçti. Trabzonspor yönetimi, halen Bulgaristan temsilcisi Ludogorets’in başında bulunan Reis ile görüşmelerini ileri aşamaya taşıdı. Trabzonspor’dan henüz Thomas Reis’in göreve getirildiğine ilişkin resmi açıklama gelmedi.
Samsunspor’daki Performansıyla Dikkat Çekti
Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Thomas Reis, Samsunspor’da gösterdiği performansla adından söz ettirmişti. Alman teknik adam, Temmuz 2026’da Bulgaristan’ın Ludogorets takımının başına geçti.
Reis, yeni takımında da başarılı bir başlangıç yaptı. Güncel verilere göre Ludogorets ile Bulgaristan liginde çıktığı 9 karşılaşmada 7 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek 2,56 puan ortalamasına ulaştı.
Fatih Tekke Sonrası Yeni Dönem
Trabzonspor, 1 Eylül’de Fatih Tekke ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı. Bordo-mavili kulüp daha sonra yeni teknik direktör belirlenene kadar takımın Hüseyin Çimşir tarafından hazırlanacağını açıklamıştı.
Şimdi gözler Trabzonspor yönetiminden gelecek resmi açıklamaya çevrildi. Görüşmelerin imzayla sonuçlanması halinde bordo-mavili ekipte Thomas Reis dönemi resmen başlayacak.
