Amasyaspor Kulübü Başkanı Şükrü Derici, Yönetim Kurulu Üyeleri Alptuğ Sivaslıgil ve Ali Çolak ile birlikte Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan’ı makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette kulüp çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Amasya’nın köklü kulüplerinden olan Amasyaspor’un, şehrin spordaki en önemli değerlerinden biri olduğuna dikkat çekildi.
İl Müdürü Osman Ercan, nazik ziyaretlerinden dolayı Kulüp Başkanı Şükrü Derici ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, yeni sezonda Amasyaspor’a başarı dileklerini iletti. Ercan, kentin spor kültürüne katkı sağlayan her çalışmanın yanında olduklarını belirterek, Amasyaspor’un elde edeceği başarıların Amasya halkı için büyük gurur kaynağı olacağını ifade etti.
Kulüp Başkanı Şükrü Derici ise desteklerinden dolayı İl Müdürü Osman Ercan’a teşekkür ederek, Amasyaspor’un yeni sezonda güçlü bir kadro ve kararlı bir anlayışla mücadele edeceğini söyledi. Derici, “Amacımız, Amasyaspor’u hak ettiği noktalara taşımak ve taraftarlarımızı gururlandırmaktır” dedi.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.
KAYNAK: Alperen Güley
Amasya Valiliğinde Ziyaret Günü
#GÜNDEM / 06 Kasım 2025
Karagöz: “Sayın Bakan, Gel Amasya’ya Gerçekleri Gör!”
#SİYASET / 06 Kasım 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
