reklam
reklam
39,8431 %0.01
47,2560 %0.17
4.277,62 % 0,04
106.170,53 %-0.921
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Az bulutlu
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET ‘ÜLKECE DOĞAL AFETLERLE SINANDIĞIMIZ BU DÖNEMDE BÜYÜK BİR GURUR YAŞADIK’

‘ÜLKECE DOĞAL AFETLERLE SINANDIĞIMIZ BU DÖNEMDE BÜYÜK BİR GURUR YAŞADIK’

DEVA Partisi Merzifon İlçe Başkanı Seyit Öziç, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda yarışan milli sporcuları tebrik ederek, sporda sürdürülebilir başarılar için çözüm önerilerini paylaştı. Öziç, sporcu ve kulüp sayısını artıracaklarını söyledi.

DEVA Partisi Merzifon İlçe Başkanı Seyit Öziç, 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda yarışan milli sporcuları tebrik ederken, ülkemizin daha iyi altyapı, yatırımlar, kaynaklar ve sporculara yapılacak desteklerle çok daha iyi başarılara imza atılabileceğini belirterek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

‘ÜLKECE DOĞAL AFETLERLE SINANDIĞIMIZ BU DÖNEMDE BÜYÜK BİR GURUR YAŞADIK’

 “2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda milli sporcularımız 2’şer altın ve gümüş ile 9 bronz olmak üzere toplam 13 madalya kazanarak Olimpiyat Oyunları tarihimizdeki madalya rekorunu kırdı. Ülkece doğal afetlerle sınandığımız bu dönemde büyük bir gurur yaşadık. DEVA Partisi olarak sunduğumuz sporda sürdürülebilir çözümler ile spor alanında da daha iyisini hak eden ülkemiz, gelecek dönemlerde çok daha iyi başarılara imza atabilir."

'DÜNYA EKONOMİSİNDE İLK YİRMİDE OLAN ÜLKEMİZİN OLİMPİYATLARDA 35. SIRADA KALMASINI DÜŞÜNMEMİZ GEREKİYOR'

"Özellikle tekvando, güreş, karate gibi bir kısım branşlarda kapasitemizin altında başarılar elde edildi ve çoğu branşta sporcumuz dahi yoktu. G20 ülkesi olan ve küçülmüş haliyle bile dünya ekonomisinde ilk yirmide olan ülkemizin olimpiyatlarda ülke sıralamasında ne yazık ki 35. sırada kalması üzerine düşünmemiz gerekiyor."

'SPORDA BAŞARIYI BELİRLEYEN İKİ TEMEL FAKTÖR, SPOR KÜLTÜRÜNÜN YAYGINLIĞI VE SPOR YÖNETİMİNİN ETKİNLİĞİ'

Sporda başarıyı belirleyen iki temel faktörün spor kültürünün yaygınlığı ve spor yönetiminin etkinliği olduğunu belirten DEVA Partisi Merzifon İlçe Başkanı Seyit Öziç sözlerine şöyle devam etti:

"DEVA Partisi olarak spor yönetimini ölçülebilir hedefler ve başarı odaklı bir yapıya kavuşturarak faal sporcu ve kulüp sayısını arttırmayı, spor kültürünü geliştirmeyi, sporu halka, eğitimcilere ve karar alıcılara önemli bir değer olarak benimsetmeyi hedefliyoruz."

"Sporun potansiyelinden en üst düzeyde yararlanmak ve içinde bulunduğu sorunları çözmek amacıyla, spor eğitimi, sporun ve sporcuların teşviki, spor kültürünün yerleştirilmesi, spor alt yapısının geliştirilmesi, spor yönetim süreçlerinin iyileştirilmesi ve engelli bireylerin spora yönlendirilmesi konularında ilerleme sağlamak da temel hedeflerimizdendir."

Öziç, bu kapsamda uygulanacak çözümlerle her geçen gün daha önemli başarılara imza atılabileceğini belirtirken, Tokyo 2020 Paralimpik Yaz Oyunları ve 2024 Yaz Olimpiyatları’nda yarışacak sporculara başarılar diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *