Merzifon’un önemli piknik alanlarından Önce Vatan Mesire alanı Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yenileniyor.
AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu beraberinde Orman İşletme Müdürü Uğur Taner Çelik ile birlikte Önce Vatan Mesire alanında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Yenileme çalışmalarının bir ay içerisinde tamamlanacağını söyleyen AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu, “Yaklaşık 3 Milyon TL’lik yatırımla çok daha modern ve kullanışlı bir hale gelecek Mesire Alanımızda yüklenici firma tarafından hummalı bir çalışma yapılıyor. İçerisinde kamelyaların, barbekülerin, çocuk oyun alanlarının ve sosyal eklentilerin yer alacağı, çevresi daha korunaklı ve güvenli hale gelecek olan projemiz inşallah 1 ay içerisinde tamamlanacak.
Kendi kaderine terk edilmiş ve bakımsız halde atıl vaziyette bulunan bu alan, inşallah yakın zamanda çok daha modern ve kullanışlı bir şekilde kıymetli hemşehrilerimizin hizmetinde olacaktır.
Projeyi teklif etmemizden hemen sonra harekete geçen Orman Bölge Müdürlüğü bürokrat ve çalışanlarımıza, projenin hayata geçirilmesi için bizlere her türlü desteği veren kıymetli milletvekillerimize şahsım ve hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.