reklam
reklam
40,9808 %0,51
47,5686 %0,57
4.388,56 % -0,15
112.159,98 %-0.892
AMASYA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Amasya
Açık
29°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET MHP Merzifon’da Olağan Toplantı Yapıldı

MHP Merzifon’da Olağan Toplantı Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merzifon İlçe Teşkilatı, aylık olağan yönetim kurulu toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. Başkan Hüseyin Saka, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Detaylar haberimizde...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merzifon İlçe Teşkilatı, geleneksel hale gelen aylık olağan yönetim kurulu toplantısını yoğun bir katılımla ilçe parti binasında yaptı. Toplantıya İlçe Başkanı Hüseyin Saka’nın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Toplantıda ilçe gündemi, parti çalışmaları ve gelecek dönemde yapılacak faaliyetler masaya yatırıldı. MHP Merzifon İlçe Başkanı Hüseyin Saka, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi Merzifon İlçe Teşkilatı olarak aylık olağan yönetim kurulu toplantımızı ilçe parti binamızda gerçekleştirdik. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin.” ifadelerini kullandı.

Başkan Saka, toplantılarda ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik sorunlarının ele alındığını, vatandaşların beklentileri doğrultusunda çözüm önerilerinin değerlendirildiğini belirtti. Ayrıca parti olarak Merzifon’da vatandaşlarla iç içe olmaya devam edeceklerini, sahada aktif çalışmalar yürütüleceğini dile getirdi.

MHP Merzifon İlçe Teşkilatı’nın düzenli olarak gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantılarında, parti politikalarının yerelde daha etkili şekilde uygulanması için yol haritaları belirleniyor. Bu kapsamda teşkilat üyeleri, Merzifon’un kalkınmasına katkı sunacak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Hüseyin Saka, özellikle birlik ve beraberlik vurgusuna dikkat çekerek MHP’nin ülke genelinde olduğu gibi Merzifon’da da güçlü bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Saka, “Merzifon için atılacak her adımda teşkilatımızın gücünü ve kararlılığını ortaya koymaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına çözüm bulmak ve partimizin ilke ve değerlerini en iyi şekilde temsil etmek için çalışmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Teşkilat üyeleri de toplantı sonrası yaptıkları değerlendirmelerde, birlik içinde hareket etmenin önemine değindi. Katılımcılar, düzenli toplantıların motivasyonlarını artırdığını ve ilçeye hizmet noktasında yol gösterici olduğunu vurguladı.
 

KAYNAK: Büşra Nur Ertilal
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *