46,4602 %0.02
53,1521 %-0.3
6.251,30 % 0,74
64.674,13 %1.048
Amasya
Parçalı az bulutlu
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET MHP AMASYA’DA SAKIZCI DÖNEMİ BAŞLIYOR!

MHP AMASYA’DA SAKIZCI DÖNEMİ BAŞLIYOR!

Haberleri
MHP AMASYA’DA SAKIZCI DÖNEMİ BAŞLIYOR!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Amasya teşkilatlarında kongre süreci başlarken, il başkanlığında da önemli bir değişim yaşanıyor. Edinilen bilgilere göre, MHP Amasya İl Kongresi'ne tek liste ile gidilecek ve il başkanlığı görevini Oğuzhan Sakızcı devralacak.
Parti teşkilatlarında ilçe kongrelerinin ardından gerçekleştirilecek il kongresinde görevi mevcut İl Başkanı Mustafa Akgül’den teslim almaya hazırlanan Oğuzhan Sakızcı, yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Sakızcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin takdir ve talimatlarıyla ilçe kongrelerimizin ardından yapılacak il kongresinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı görevini devralarak bu kutlu emaneti daha ileri taşımak için gayret göstereceğiz.
Bu vesileyle, birlik ve beraberliğimizin en güçlü şekilde tezahür edeceği ilçe kongrelerimize tüm ülküdaşlarımızı davet ediyor, dava şuuru ve kardeşlik ruhuyla bir araya gelmeye çağırıyoruz.
Partimize hizmet eden İl Başkanımız Sayın Mustafa Akgül’e teşekkür ederken tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğimize inanıyoruz.
Liderimizin izinde, davamızın emrinde, milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun.”
Kongreye Tek Listeyle Gidilecek
MHP Amasya teşkilatlarında kongre sürecinin birlik ve beraberlik içerisinde yürütülmesi hedeflenirken, il kongresine tek liste ile gidilmesi bekleniyor. Oğuzhan Sakızcı'nın il başkanlığı görevini devralmasıyla birlikte partinin Amasya’daki yeni dönem çalışmalarına yön vermesi bekleniyor.
Teşkilat mensupları ve ülkücüler, ilçe kongrelerinin ardından gerçekleştirilecek il kongresine hazırlanırken, yeni yönetimin şekillenmesi de merakla takip ediliyor. Sakızcı’nın görevi devralmasıyla birlikte MHP Amasya’da yeni bir dönemin başlayacağı ifade ediliyor.

Muhabir: Demet SAĞAN
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız