47,7590 %0.06
55,1696 %0.05
6.788,85 %1.26
63.457,47 %-0.49
Amasya
Açık
29°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET Merzifonlu İş İnsanı Bayram Kaynar MHP Amasya İl Yönetimine Girdi!

Merzifonlu İş İnsanı Bayram Kaynar MHP Amasya İl Yönetimine Girdi!

Merzifonlu iş insanı Bayram Kaynar, MHP Amasya İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Detaylar haberimizde...

Merzifonlu İş İnsanı Bayram Kaynar MHP Amasya İl Yönetimine Girdi!

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) hafta sonu gerçekleştirilen Amasya 15. Olağan İl Kongresi’nde yeni yönetim belli oldu. İl Başkanlığına Oğuzhan Sakızcı seçilirken, Merzifonlu iş insanı Bayram Kaynar da MHP Amasya İl Yönetim Kurulu’nda yer aldı.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen kongrenin ardından MHP Amasya teşkilatında yeni dönem resmen başladı. Yeni yönetimde Merzifon’dan Bayram Kaynar’ın da yer alması dikkat çekti.

Bayram Kaynar’a İl Yönetiminde Görev

MHP Amasya İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Bayram Kaynar’ın, önümüzdeki günlerde yapılacak görev dağılımında aktif bir görev üstlenmesinin beklendiği öğrenildi.

Kendisine verilen görev dolayısıyla teşekkürlerini ileten Kaynar, MHP teşkilatının kendisini nerede görmek isterse orada hizmet vermeye hazır olduğunu ifade etti.

“Teşkilatımız Nerede Görev Verirse Hazırız”

Bayram Kaynar, kongreye Amasya merkez ve ilçelerden yoğun katılım gösteren partililere de teşekkür etti.

Kaynar, yaptığı açıklamada, “Amasya Hamit Kaplan Spor Salonu’nu dolduran, il merkezimiz ve tüm ilçelerimizden yoğun bir katılımla toyumuzu onurlandıran tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Emanet Edilen Bayrağı En Üst Seviyeye Çıkaracağız”

Yeni dönemde MHP Amasya İl Başkanı Oğuzhan Sakızcı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yoğun bir çalışma içerisinde olacaklarını belirten Kaynar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizler de gerek İl Başkanımız Oğuzhan Sakızcı başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimizle birlikte emanet edilen bayrağı en üst seviyeye çıkarmak için gece gündüz çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Yeni yönetimin görev dağılımının ardından Bayram Kaynar’ın hangi görevi üstleneceği de netlik kazanacak.
 

KAYNAK: Büşra Nur Ertilal
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız