Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Bakü’de düzenlenen 6’ncı Dünya Kültürler Arası Diyalog Forumu’na katıldı.
Azerbaycan Bakü’de düzenlenen 6. Dünya Kültürlerarası Diyalog Forumu’nda “Barış ve Küresel Güvenlik için Diyalog: İşbirliği ve Bağlantılılık” temasıyla önemli bir buluşma gerçekleşti.
TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ve Komisyon Üyesi AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman ile birlikte foruma katılan CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, “Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev ve pek çok uluslararası üst düzey yetkilinin katıldığı Bakü’de düzenlenen “Barış ve Küresel Güvenlik için Diyalog: İşbirliği ve Bağlantılılık” konulu 6. Dünya Kültürler Arası Diyalog Forumu’na katıldık” ifadelerini kullandı.
Milletvekili Reşat Karagöz sonrasında “Kültürlerarası Diyalog Yoluyla Kadın Haklarının Güçlendirilmesi: Küresel İlerlemeye Giden Yol” konulu komisyon toplantısına katıldı.

KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *