CHP’nin Merzifon’daki teşkilatında birlik ve dayanışma ruhunu pekiştiren ziyaret, sıcak bir atmosferde gerçekleşti. Önceki dönem İl Sekreteri Özlem İlgen ve yol arkadaşları, CHP Merzifon İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek mevcut yönetimle bir araya geldi. Görüşmede, partinin Amasya genelinde yürüttüğü çalışmalar, yerel yönetimlerdeki gelişmeler ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan faaliyetler ele alındı.

Ziyaret sırasında İlçe Başkanı Hasan Caba, partinin geçmiş dönem yöneticilerinin tecrübelerinin bugünkü çalışmalara ışık tuttuğunu belirterek, “CHP büyük bir ailedir. Her bir üyemiz bu ailenin önemli bir parçasıdır. Önceki dönem görev yapmış yol arkadaşlarımızın deneyimleri ve katkıları bizim için çok kıymetlidir.” ifadelerini kullandı.

Karşılıklı fikir alışverişiyle ilerleyen görüşmede, partinin yereldeki faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve halkla olan iletişimin daha da artırılması yönünde değerlendirmelerde bulunuldu. Hasan Caba, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin temel gücü, örgütlü yapısı ve dayanışma kültürüdür. Bizler, bu birlik ruhunu koruyarak halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz.” dedi.
