Yeni Parti İsviçre Birliği Başkanı Ersoy Orak, ailesiyle birlikte Yeni Parti Amasya İl Başkanı İlker Küp’ü ziyaret etti. Gerçekleştirilen buluşmada yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarıyla kurulacak bağların güçlendirilmesi ve Yeni Parti’nin gelecek dönem çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Türkiye dışında yaşayan vatandaşların talep ve beklentileri ile siyasi çalışmalara katılımlarının önemi üzerinde duruldu. Amasya ile İsviçre arasında parti teşkilatları üzerinden kurulabilecek iletişim ve iş birliği imkanlarının da görüşmede ele alındığı belirtildi.
Yeni Parti’nin Geleceği Konuşuldu
Yeni Parti Amasya İl Başkanı İlker Küp, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, İsviçre Birliği Başkanı Ersoy Orak ve ailesini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Küp, yurt dışında yaşayan vatandaşlarla bağların daha da güçlendirilmesinin önemine dikkat çekerek, “Yeni Parti İsviçre Birliği Başkanımız Ersoy Orak ve kıymetli ailesi, İl Başkanlığımızı ziyaret etti. Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızla bağlarımızın güçlendirilmesi ve Yeni Parti’nin geleceğine dair gerçekleştirdiğimiz samimi sohbet ve fikir alışverişi bizler için oldukça kıymetliydi” ifadelerini kullandı.
Görüşmede Yeni Parti’nin hem Türkiye’de hem de yurt dışında gerçekleştireceği teşkilatlanma çalışmalarının yanı sıra geleceğe yönelik hedefler konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Küp’ten Ersoy Orak ve Ailesine Teşekkür
Amasya İl Başkanı İlker Küp, ziyaretin teşkilatlar arasındaki iletişimin geliştirilmesi açısından değerli olduğunu belirterek, Ersoy Orak ve ailesine teşekkür etti.
Küp açıklamasında, “Nazik ziyaretleri ve güzel sohbetleri için İsviçre Birliği Başkanımız Ersoy Orak ve değerli ailesine teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve günün anısına gerçekleştirilen hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
