AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, Adalet Bakanlığı’nda önemli bir ziyarette bulundu. Milletvekili İpek, Adalet Bakanı Akın Gürlek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinden dolayı tebriklerini iletti.
Gerçekleştirilen ziyarette, Bakan Gürlek’e yeni görevinde başarılar dileyen İpek, Adalet Bakanlığı’nın yürüttüğü çalışmalar ve yargı alanındaki gelişmeler üzerine de değerlendirmelerde bulundu. Görüşmenin, karşılıklı iyi dileklerin iletildiği samimi bir atmosferde gerçekleştiği öğrenildi.
AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Adalet Bakanımız Sayın Akın Gürlek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın Bakanımıza yeni görevinde muvaffakiyetler diliyor, misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Ziyaretin, yargı alanındaki hizmetlerin daha etkin ve verimli şekilde yürütülmesine yönelik istişarelerin yapılması açısından önemli olduğu değerlendiriliyor. Milletvekili İpek’in, Amasya ve bölgeye ilişkin bazı konuları da gündeme getirdiği belirtiliyor.
Adalet Bakanı Akın Gürlek’in de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği ve nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Haluk İpek’e teşekkür ettiği ifade edildi. Görüşmede, yargı hizmetlerinin geliştirilmesi ve vatandaş odaklı adalet anlayışının güçlendirilmesi konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
