AK Parti Teşkilat Başkanlığı’nın düzenlediği Batı Karadeniz Bölge Toplantısı, parti genel merkezinin bölge koordinatörü Mücahit Yılmaz’ın başkanlığında gerçekleştirildi. İl başkanları ve teşkilat yöneticilerinin bir araya geldiği toplantıda, 2025–2026 dönemi saha çalışmalarının yol haritası masaya yatırıldı. Amasya’yı temsilen AK Parti Amasya İl Başkanı Av. Galip Uzun, aktif rol aldı.
Toplantı sonrasında kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Galip Uzun, “Bölge Koordinatörümüz Sn. Mücahit Yılmaz’ın başkanlığında teşkilat mensuplarımızla yaptığımız istişarelerin partimizin gelecek vizyonuna güç katacağına inanıyorum. Alınan kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Uzun, özellikle yerel seçim sürecinden itibaren teşkilatın sahada elde ettiği tecrübelerin paylaşılmasının önemine dikkat çekti.
AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Mücahit Yılmaz, konuşmasında “Güçlü teşkilat, güçlü iletişimle mümkündür. İllerimiz arasında eşgüdümü artırarak 2028’e giden yolda bir adım daha ileri gideceğiz” ifadelerini kullandı.

Bölgesel raporların tamamlanmasının ardından, Teşkilat Başkanlığı her il için aylık performans göstergelerini içeren takvim yayımlayacak.