Toplantıda, Amasya genelinde yürütülen çalışmalar ve planlanan projeler kapsamlı şekilde ele alındı. Kırsal altyapıdan ulaşıma, tarım politikalarından sosyal hizmetlere kadar birçok başlık detaylı olarak değerlendirilirken, ilin ihtiyaçlarına yönelik çözüm odaklı adımlar masaya yatırıldı.

AK Parti Amasya İl Başkanı Galip Uzun, toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede, “İl Başkanlığımızda İl Genel Meclis Toplantımızı gerçekleştirdik. Kırsal altyapıdan ulaşıma, tarımdan sosyal hizmetlere kadar ilimizin önceliklerini ele alarak projelerimizi değerlendirdik, yol haritamızı belirledik. Amasya’mızın her köşesine hizmet ulaştırmak için ortak akıl ve istişareyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
Toplantıya Merzifon’dan İl Genel Meclis üyeleri Yasin Kuzucu ve Kenan Koç da katılım sağladı. Katılımcılar, ilçelerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunurken, sahadan gelen talepler ve ihtiyaçlar da gündeme taşındı.
Toplantıda özellikle kırsal kesimde yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelerin öncelikli olduğu vurgulanırken, ulaşım altyapısının güçlendirilmesi ve tarımsal desteklerin artırılması konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca sosyal hizmetlerin yaygınlaştırılması ve vatandaş odaklı hizmet anlayışının sürdürülmesi gerektiği ifade edildi.
AK Parti teşkilatının Amasya genelinde koordineli şekilde çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken, yapılan istişare toplantılarının ilin gelişimine katkı sağlaması hedefleniyor.
