Adalet ve Kalkınma Partisi Amasya Milletvekili Haluk İpek beraberinde Amasya Milletvekili Hasan Çilez, Belediye Başkan Adayı Mehmet Uyanık, İl Başkanı Ekrem Toto, İl Kadın Kolları Başkanı Mesudiye Altun Gürlevik ve partililer ile birlikte Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik’i ziyaret etti.
Salı mesaisine Amasya Belediyesini ziyaret ederek başladıklarını ifade eden Amasya Milletvekili Haluk İpek, “Salı mesaimize Amasya Belediyesini ziyaret ederek başladık. İdareci ve personel arkadaşlarımıza iyi mesailer diledik. Bizleri içten karşılamaları ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, Milletvekilleri Haluk İpek, Hasan Çilez, Belediye Başkan Adayı Mehmet Uyanık ve beraberindekilere çalışmalarında başarılar diledi.

KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *