46,8445 %0.05
53,5696 %-0.06
6.221,06 % -0,78
63.216,38 %0.935
Amasya
Az bulutlu
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET AK Parti Merzifon'da Temmuz Mesaisi!

AK Parti Merzifon'da Temmuz Mesaisi!

AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Emre Keleş, Temmuz ayı Belediye Meclisi toplantısı öncesinde meclis üyeleriyle bir araya gelerek gündem maddelerini değerlendirdi. Detaylar haberimizde…

AK Parti Merzifon'da Temmuz Mesaisi!

AK Parti Merzifon İlçe Başkanlığı, Temmuz ayı Belediye Meclisi toplantısı öncesinde hazırlıklarını tamamladı. İlçe Başkanı Emre Keleş'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ilçe başkanlığında bir araya gelerek meclis gündeminde yer alacak maddeleri kapsamlı şekilde değerlendirdi.

 

Toplantıda ilçeyi ilgilendiren konular üzerinde görüş alışverişinde bulunulurken, belediye meclisinde alınacak kararların Merzifon'un gelişimine katkı sağlaması amacıyla ortak değerlendirmeler yapıldı.

 

Gündem Maddeleri İstişare Edildi

 

İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıda, Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı oturumunda görüşülecek gündem maddeleri tek tek ele alındı. Meclis üyeleri, ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak çalışmalar ve alınacak kararlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

 

AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Emre Keleş, istişare kültürünün parti anlayışının temel unsurlarından biri olduğunu belirterek, ortak akıl doğrultusunda hareket etmeye devam edeceklerini ifade etti.

 

"Şehrimiz İçin En Doğru Kararları Alma Gayretindeyiz"

 

Toplantının ardından açıklamada bulunan İlçe Başkanı Emre Keleş, şu ifadeleri kullandı:

 

"Temmuz ayı Belediye Meclisi toplantımız öncesinde, belediye meclis üyelerimizle birlikte ilçe başkanlığımızda bir araya gelerek gündem maddelerini istişare ettik ve toplantı hazırlıklarımızı tamamladık."

 

Keleş, alınacak kararların ilçenin geleceği açısından önem taşıdığına dikkat çekerek, ortak akıl ve hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

 

"Birlik ve Beraberlik İçinde Çalışmaya Devam"

 

Açıklamasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Emre Keleş, şu değerlendirmelerde bulundu:

 

"Ortak akıl, istişare ve hizmet anlayışıyla şehrimiz için en doğru kararları alma gayreti içerisindeyiz. Temmuz ayı meclis toplantısında alınacak kararların ilçemize, hemşehrilerimize ve meclisimize hayırlı olmasını temenni ediyor; çalışmalarımızın birlik, beraberlik ve bereket içerisinde devam etmesini diliyorum."

 

Merzifon İçin Ortak Çalışma Vurgusu

 

AK Parti Merzifon İlçe Başkanlığı, düzenli olarak gerçekleştirdiği istişare toplantılarıyla belediye meclisinde görüşülecek konuları önceden değerlendirerek ortak bir çalışma anlayışı oluşturmayı hedefliyor. Temmuz ayı Belediye Meclisi toplantısı öncesinde yapılan bu buluşmada da ilçenin öncelikli ihtiyaçları, devam eden çalışmalar ve gündemdeki konular ele alınırken, Merzifon'a değer katacak kararların alınması yönünde görüş birliği sağlandı. İlçe teşkilatı, önümüzdeki süreçte de vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

Muhabir: Demet SAĞAN
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız