AK Parti Merzifon İlçe Başkanlığı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını yoğun katılımla gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Emre Keleş başkanlığında düzenlenen toplantıda, hem geride kalan haftanın değerlendirmesi yapıldı hem de önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar ele alındı.
Toplantıya yönetim kurulu üyeleri eksiksiz katılım sağlarken, teşkilatın sahadaki faaliyetleri, vatandaşlardan gelen talepler ve yerel düzeyde yürütülen çalışmalar detaylı şekilde masaya yatırıldı. Katılımcılar, Merzifon genelinde yürütülen hizmetlerin daha etkin ve verimli hale getirilmesi adına görüş alışverişinde bulundu.
Toplantının ana gündem başlıkları arasında yaklaşan programlar, teşkilat çalışmaları ve yerel organizasyonlar yer aldı. Yönetim kurulu üyeleri, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek ilçede daha güçlü bir teşkilat yapısı oluşturma hedefi doğrultusunda fikirlerini paylaştı.

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan İlçe Başkanı Emre Keleş, teşkilat olarak yürütülen çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini vurguladı. Keleş, “Haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızı kıymetli yönetim kurulu üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Haftalık ve önümüzdeki programları değerlendirerek verimli bir istişare süreci yürüttük” ifadelerini kullandı.
Konuşmasında birlik ve dava bilincine de dikkat çeken Keleş, “Bizim davamız, Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsi davası değil; Ümmet-i Muhammed’in davasına sahip çıkan bir liderin davasıdır. Böyle bir liderin yanında olmak, bizler için tarihi bir sorumluluk ve büyük bir onurdur” dedi.
Toplantının hayırlara vesile olmasını temenni eden Keleş, katılım sağlayan tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, teşkilatın çalışmalarını aynı kararlılıkla sürdüreceğini ifade etti.
