AK Parti'nin teşkilat yapısını güçlendirmek ve siyasi vizyonu geliştirmek amacıyla düzenlenen “Teşkilat Akademisi Liderler Okulu” eğitim programı yoğun katılımla sürüyor. AK Parti Amasya İl Başkanı Av. Galip Uzun, ikinci gün oturumlarının ardından yaptığı açıklamada, programa gösterilen ilgi ve katkılardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
AK Parti'nin uzun yıllardır sürdürdüğü teşkilat içi eğitim programlarının en kapsamlılarından biri olan “Teşkilat Akademisi Liderler Okulu”, Türkiye genelinde partinin tüm kadrolarını kapsayan güçlü bir organizasyonla devam ediyor. Amasya teşkilatı da bu vizyoner programa yoğun katılım sağlayarak, siyasi eğitimi merkeze alan çalışmaların bir parçası olmaya devam ediyor.

“En Büyük Siyasi Akademi”
AK Parti Amasya İl Başkanı Av. Galip Uzun, eğitim kampının ikinci günü vesilesiyle yaptığı açıklamada, “Dünya siyasetinin en büyük akademisi Teşkilat Akademisi Liderler Okulu, yol ve dava arkadaşlarımızın yüksek ilgisiyle devam ediyor. Her bir oturum, teşkilatlarımızın kurumsal yetkinliğini artıran, siyasi bilinç ve duruş kazandıran çok değerli katkılar sunuyor” ifadelerini kullandı.

Bakanlar ve Parti Yetkilileri Amasya Teşkilatına Hitap Etti
Programın ikinci gününde AK Parti teşkilatları, üst düzey katılımcıların tecrübelerini dinleme imkanı buldu. Amasya İl Başkanı Galip Uzun, katılımlarıyla programı onurlandıran isimlere tek tek teşekkür etti. Programa katılan önemli isimler arasında:
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş
AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala
MKYK Üyesi ve Eski Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işıker Ercan
Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İbiş
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun yer aldı.
Her bir konuşmacı, hem siyasi mücadelede edindikleri tecrübeleri hem de yeni dönemde teşkilatların izlemesi gereken stratejik yol haritalarını aktardı. Programda liderlik, iletişim, kamu politikaları, kriz yönetimi ve siyasal strateji gibi başlıklara ağırlık verildi.

Gençlik ve Kadın Kolları Eğitimlerden Faydalandı
Eğitimlerde özellikle gençlik ve kadın kollarına yönelik içeriklerin öne çıktığı, teşkilatın dinamizmini sürdürecek bireylerin yetişmesi için önemli bilgiler verildiği belirtildi. Galip Uzun, “Bu eğitimler, sadece bugünün değil, yarının Türkiye’sini kuracak kadrolar için altın değerinde. Gençlerimiz ve kadınlarımız bu programlarla sahaya daha güçlü çıkacaklar” dedi.
Amasya Teşkilatı Sahada Daha Güçlü Olacak
İl Başkanı Uzun, konuşmasının sonunda Amasya teşkilatının her geçen gün daha donanımlı hale geldiğini belirterek, “Teşkilat Akademisi sadece bir eğitim değil, bir ruh, bir bilinç ve bir sorumluluk kazandırıyor. Bu bilinçle 2025 ve sonrası için çok daha güçlü bir teşkilat yapısıyla sahada olacağız” dedi.