reklam
reklam
39,4519 %0.23
45,5922 %0.1
4.284,31 % -0,01
104.509,26 %-2.772
AMASYA
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Amasya
Parçalı az bulutlu
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET AK Parti Amasya İl Teşkilatı Haftalık Toplantısını Gerçekleştirdi

AK Parti Amasya İl Teşkilatı Haftalık Toplantısını Gerçekleştirdi

AK Parti Amasya İl Başkanlığı, haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısını Galip Uzun başkanlığında geniş katılımla gerçekleştirdi. Detaylar haberimizde...

Haberleri

AK Parti Amasya İl Başkanlığı, teşkilat çalışmalarını değerlendirmek ve güncel siyasi gelişmeleri istişare etmek amacıyla düzenlediği haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısını bu hafta da yoğun katılımla gerçekleştirdi. İl Başkanı Av. Galip Uzun başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Kadın Kolları İl Başkanı Mesudiye Altun Gürlevik, Gençlik Kolları İl Başkanı Mehmet Aşık, Amasya İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Erarslan ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.


Toplantıda, teşkilatın yürütmekte olduğu saha çalışmaları, mahalle ve köy teşkilatlarıyla iletişim süreçleri, devam eden sosyal sorumluluk projeleri ve yerel yönetimlerle koordinasyon konuları ele alındı.
İl Başkanı Galip Uzun, toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede, “AK Parti teşkilatları olarak her hafta düzenli olarak bir araya geliyor, milletimizin beklentilerini, sahadaki izlenimlerimizi ve çözüm önerilerimizi istişare ediyoruz. Hem teşkilat içi dayanışmamızı güçlendiriyor, hem de hizmet odaklı politikalarımıza yön veriyoruz” dedi.
Toplantıda söz alan Kadın Kolları Başkanı Mesudiye Altun Gürlevik, son dönemde gerçekleştirilen ev ziyaretleri, eğitim çalışmaları ve kadın istihdamına yönelik farkındalık projeleri hakkında bilgi verdi.
Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Aşık ise genç seçmenlerle buluşmalar, sosyal medya çalışmaları ve kültürel etkinlikler üzerine yürütülen faaliyetleri paylaştı. Gençlik kollarının özellikle üniversite öğrencilerine yönelik destek planları ve gönüllülük faaliyetleri masaya yatırıldı.


Toplantıya katılan İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Erarslan, kırsal altyapı çalışmaları, köy yolları ve tarımsal destek projeleriyle ilgili yürütülen faaliyetlere değinerek, halkın yaşam kalitesini artırmaya dönük yatırımların sürdüğünü ifade etti.
AK Parti Amasya İl Başkanlığı’nın düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği bu toplantıların, teşkilatın saha gücünü diri tuttuğu ve yerel sorunlara hızlı çözümler üretilmesine katkı sağladığı belirtildi.
 

KAYNAK: Gülben Güley
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *