reklam
reklam
40,2854 %0.09
46,8227 %-0.21
4.313,93 % -0,42
118.450,36 %-0.335
AMASYA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Amasya
Açık
31°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET A Parti Merzifon Gençlerinin Konuğu Oldu

A Parti Merzifon Gençlerinin Konuğu Oldu

Anahtar Parti Merzifon İlçe Yönetimi, ziyaret turları kapsamında Merzifon Gençleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Merzifon’da teşkilatlanma sürecini tamamlayan Anahtar Parti Merzifon İlçe Yönetimi, ziyaret turlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Başkanı Uğur Sapan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Merzifon Gençleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.
Ziyarette, İlçe Başkanı Uğur Sapan partilerinin kuruluş amacı, vizyonu ve önümüzdeki süreçte hayata geçirmeyi planladıkları siyasi faaliyetler hakkında dernek üyelerine bilgi verdi.
Merzifon Gençleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Koçak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadeleri kullandı:
“Anahtar Parti Merzifon İlçe Başkanı Sayın Uğur Sapan ve kıymetli yönetimi, Merzifon Gençleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizi ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştır. Bu ziyaret, farklı düşüncelerin aynı masada buluşabildiği, gönüllerin ortak bir paydada birleşebildiği anlamlı bir tabloyu bizlere bir kez daha göstermiştir. Çünkü biz inanıyoruz ki; millete hizmet etmek yalnızca bir partinin ya da bir görüşün değil, vicdan sahibi her insanın ortak sorumluluğudur.


Bu kıymetli buluşmada, Merzifon’umuzun geleceği, gençliğimizin umudu ve çiftçimizin yarınları için ortak aklın, birlikteliğin ve dayanışmanın önemini bir kez daha konuştuk. Ziyaretlerinden dolayı Sayın Uğur Sapan’a ve değerli yönetimine içten teşekkür ediyor; dirliğin, birliğin ve gönüldaşlığın daim olduğu bir Merzifon için birlikte yürümeye devam edeceğimizi vurguluyoruz. Unutulmamalıdır ki: Ayrı ayrı düşünenler olabiliriz ama ayrı ayrı düşmeyiz.”
Ziyaretin sonunda değerlendirmede bulunan Anahtar Parti Merzifon İlçe Başkanı Uğur Sapan, nazik ev sahipliği dolayısıyla Dernek Başkanı Mustafa Koçak ve yönetimine teşekkür ederek şunları söyledi:
“Bu tarz buluşmaların toplumun farklı kesimleriyle iletişimi güçlendirdiğine inanıyoruz. Merzifon’un menfaatine olacak her konuda iş birliği ve istişare içinde olmaktan mutluluk duyarız. Önümüzdeki süreçte de derneğinizle temasımızı sürdürmeyi arzu ediyoruz.”
Ziyaret, karşılıklı iyi dilekler ve gelecek projelerde iş birliği temennileriyle sona erdi.

KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *