45,5807 %0.14
53,0263 %0.05
6.658,13 % 0,20
76.950,40 %-1.469
Amasya
Parçalı bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi SAĞLIK Taşova Devlet Hastanesi’ne Yeni Nesil Renkli Doppler Ultrason Cihazı

Taşova Devlet Hastanesi’ne Yeni Nesil Renkli Doppler Ultrason Cihazı

Taşova Devlet Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği ile Acil Serviste kullanılmak üzere yeni nesil renkli Doppler ultrason cihazı hizmete alındı. Yeni cihazın sağlık hizmetlerinde hızlı ve güvenli tanı süreçlerine önemli katkı sağlaması hedefleniyor. Detaylar haberimizde…

Taşova Devlet Hastanesi’ne Yeni Nesil Renkli Doppler Ultrason Cihazı

Sağlık Hizmetlerinde Teknolojik Güçlenme

Taşova Devlet Hastanesi’nde sağlık altyapısını güçlendirecek önemli bir yatırım daha hayata geçirildi. Hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği ile Ek Hizmet Binası Acil Servisi’nde kullanılmak üzere yeni nesil renkli Doppler ultrason cihazı hizmet vermeye başladı.

Yüksek görüntü kalitesi ve gelişmiş görüntüleme teknolojisine sahip cihaz sayesinde gebelik takipleri, kadın hastalıklarının değerlendirilmesi ve acil durumlarda tanı süreçlerinin daha hızlı ve güvenli şekilde yürütülmesi hedefleniyor.

Gebelik Takipleri Ve Acil Müdahalelerde Etkin Kullanım

Yeni cihazın özellikle kadın hastalıkları ve doğum alanında önemli kolaylıklar sağlayacağı belirtildi. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, cihazın gelişmiş görüntüleme özellikleri sayesinde hem doktorların teşhis süreçlerine katkı sunacağı hem de hastaların daha kaliteli sağlık hizmeti almasına imkan sağlayacağı ifade edildi.

Renkli Doppler ultrason cihazının acil servislerde de aktif şekilde kullanılacağı belirtilirken, özellikle hızlı tanı gerektiren vakalarda büyük avantaj sağlayacağı kaydedildi.

Hastane yönetimi, teknolojik altyapının güçlendirilmesiyle birlikte vatandaşlara daha modern ve etkin sağlık hizmeti sunulmasının amaçlandığını vurguladı.

Destek Veren İsimlere Teşekkür

Cihazın hastaneye kazandırılmasında emeği geçen isimlere teşekkür edildi. Yapılan açıklamada AK Parti Amasya Milletvekilleri Haluk İpek ve Hasan Çilez, AK Parti Amasya İl Başkanı Galip Uzun, AK Parti Taşova İlçe Başkanı Gökhan Aykan, İl Genel Meclisi üyeleri Tekin Sobacı ve Reşat Korkmaz’a teşekkür edildi.

Ayrıca İl Sağlık Müdürü Dursun Koç ve sağlık müdürlüğü ekibi ile Taşova Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Kağan Coşkun için de teşekkür mesajı paylaşıldı.

Vatandaşlara Daha Kaliteli Hizmet Sunulacak

Yeni nesil cihazın hizmete alınmasıyla birlikte Taşova Devlet Hastanesi’nde teşhis süreçlerinin hızlanması ve sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması hedefleniyor. Yetkililer, vatandaşların sağlık hizmetlerine daha hızlı erişebilmesi için teknolojik yatırımların süreceğini belirtti.
 

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız