Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hicabi Sezgin, il protokolü ve kurum müdürlerini makamında ağırladı. Gerçekleşen ziyarette kurum temsilcileri, yeni görevinden dolayı Sezgin’i tebrik ederek, başarı dileklerini iletti.
Ziyarete Amasya İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, İŞ-KUR İl Müdürü Osman Yılmaz, İl Kadastro Müdürü Fazlı Elçi, İl Göç İdaresi Müdürü Mithat Aksem ve İl Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürü İsa Kaya katıldı. Ziyaret sırasında sağlık alanında yürütülen çalışmalar, kurumlar arası iş birliği ve Amasya’da sağlık hizmetlerinin daha etkin sunulmasına yönelik konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Başhekim Doç. Dr. Hicabi Sezgin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hastanemizin sağlık hizmetlerini daha ileriye taşımak için ekip olarak özverili bir şekilde çalışacağız. Kurumlarımızla iş birliği içinde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Kurum müdürleri de sağlık hizmetlerinin toplum için taşıdığı öneme dikkat çekerek, Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olduğunu vurguladı. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

KAYNAK: Nedime Soku

Rektör Turabi, Amasya Elma Ağacı Mozaiğini Yerinde İnceledi
#EĞİTİM / 30 Ağustos 2025

Amasya’da DOKAP Kapsamında Dağıtılan Fidan ve Fideler Kontrol Ediliyor
#GENEL / 30 Ağustos 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *