Amasya İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri, profesör unvanını alan Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hicabi Sezgin’i ziyaret ederek hayırlı olsun ve başarı dileklerini iletti.
Amasya İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Erol Öten, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mustafa Ünlü, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Köse, Acil Sağlık, İlaç ve Tıbbi Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Hasiripi ve beraberlerindeki heyet, Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hicabi Sezgin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Gerçekleştirilen ziyarette, akademik kariyerinde önemli bir aşamayı geride bırakarak profesör unvanını alan Başhekim Prof. Dr. Hicabi Sezgin tebrik edildi. İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri, Sezgin’e yeni akademik unvanının hayırlı olması temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada yalnızca tebrik ve iyi dilekler paylaşılmadı, Amasya’da yürütülen sağlık hizmetleri de değerlendirildi. Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde vatandaşlara sunulan sağlık hizmetleri, hastanede devam eden çalışmalar ve sağlık hizmetlerinin kalitesinin daha ileri seviyelere taşınmasına yönelik konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Amasya genelinde sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi, vatandaşların sağlık hizmetlerine daha etkin şekilde erişiminin sağlanması ve kurumlar arasındaki koordinasyonun sürdürülmesinin önemi de ziyarette ele alınan başlıklar arasında yer aldı.
Başhekim Prof. Dr. Hicabi Sezgin de gerçekleştirilen nazik ziyaret ve tebriklerden dolayı Amasya İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.
