Göynücek Kaymakamı Mustafa Kartal, kros koşu müsabakalarında Yıldız Erkekler kategorisinde İl Birincisi ve Yıldız Kızlar kategorisinde İl İkincisi olan Şehit Tuncay Kurt İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini misafir ederek şampiyonluk pastası kesti.
Kaymakam Mustafa Kartal, Amasya genelinde gerçekleştirilen kros koşu müsabakalarında Göynücek'i başarılı bir şekilde temsil eden Yıldız Erkekler kategorisinde İl Birincisi ve Yıldız Kızlar kategorisinde İl İkincisi olan Şehit Tuncay Kurt İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini misafir etti.
Öğretmen ve öğrencilerini makamında ağırlayan Kaymakam Mustafa Kartal, öğrencilerin başarılarını kutlayarak şampiyonluk pastası kesti. Öğrencilerin bilimsel çalışmaların yanında sportif faaliyetlere de önem vererek yaşam kalitelerini ve ruhsal olarak doyumlarını yükselttiklerini belirten Kaymakam Mustafa Kartal, yaşattıkları gurur için teşekkür ederek her bir öğretmen ve öğrenciyi tebrik etti. Kaymakam Mustafa Kartal ayrıca her daim destekçi olacaklarını ifade ederek başarılarının devamını diledi.
Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulmuttalip Ziyagil de hazır bulundu.
GÜNDEM
Yayınlanma: 14 Aralık 2024 - 18:11
Kartal kros şampiyonları ile pasta kesti
GÜNDEM
14 Aralık 2024 - 18:11
İlginizi Çekebilir