Adana'nın Kozan ilçesinde İYİ Parti ve BBP meclis üyeleri istifa ederek CHP’ye geçti.
Kozan'da Belediye ilk meclis toplantısı, yeni seçilen Mustafa Atlı başkanlığında toplandı. Mecliste İYİ Parti ve BBP'den seçilen meclis üyeleri, çoğunluk elde etmek gerekçesiyle Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçti.
31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı adayı Mustafa Atlı MHP’den Belediye Başkanı seçildi. Atlı ve belediye meclis üyeleri geçtiğimiz günlerde mazbatalarını almıştı. Kozan Belediyesi’nin Nisan ayı ilk meclis toplantısı Mustafa Atlı başkanlığında yapıldı. Meclis, 14 Cumhur İttifakı, 4 İYİ Parti, 8 CHP ve 5 BBP üyesinden oluştu. Seçimlerin ardından İYİ Partili ve BBP'li meclis üyeleri partilerinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi olarak devam etme kararı aldı.
İstifaların ardından Kozan Belediyesi meclis üyeliğine seçilen İYİ Partili ve Büyük Birlik Partisi meclis üyesinin partilerinden istifa ederek CHP'ye geçmesiyle birlikte CHP'nin meclis üyesi sayısı 17 oldu. MHP ve AK Parti'den ise belediye başkanı ile birlikte 15 meclis üyesi bulunuyor.
İYİ Parti ve BBP meclis üyeleri CHP'ye geçti


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: