Amasya’nın Suluova ilçesinde kurumlar arası dayanışmayı güçlendiren nezaket ziyaretleri devam ediyor. Göreve yeni başlayan Suluova İlçe Nüfus Müdürü Hasan Basri Koyuncu ile kurum personeli Aydın Altın, Suluova Belediye Başkanı Rıfat Uzun’u makamında ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Başkan Rıfat Uzun misafirlerini ağırlayarak yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Uzun, kamu kurumlarının vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek için iş birliği içinde çalışmasının önemine değinerek, ilçedeki dayanışma kültürünün güçlenmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Suluova İlçe Nüfus Müdürü Hasan Basri Koyuncu da Belediye Başkanı Rıfat Uzun’a teşekkür ederek, “Vatandaşlarımızın işlemlerini kolaylaştırmak ve daha etkin hizmet sunmak için yoğun bir gayret göstereceğiz. Belediyemizle uyum içinde çalışmak bizler için büyük önem taşıyor.” dedi. Ziyarette hazır bulunan kurum personeli Aydın Altın da aynı duyguları paylaşarak, ortak çalışmalarla Suluova’ya değer katacaklarını dile getirdi.
Görüşmede, ilçe genelinde kamu hizmetlerinin daha verimli yürütülmesi için yapılabilecek iş birlikleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Özellikle nüfus hizmetlerinin hızlandırılması, dijitalleşme süreçlerinin geliştirilmesi ve vatandaşların işlemlerini kolaylaştıracak projeler üzerinde değerlendirmeler yapıldı.
Ziyaretin sonunda Başkan Uzun, Hasan Basri Koyuncu ve Aydın Altın’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi. Program, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.