reklam
reklam
38,4901 %-0.01
44,0983 %0.14
4.102,40 % -0,07
94.499,11 %-0.717
AMASYA
00:00:00
Güneş vaktine kalan
Amasya
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM YEDAŞ BAYRAMA HAZIR

YEDAŞ BAYRAMA HAZIR

Hizmet verdiği 5 ilde Müşteri memnuniyeti odaklı bir yaklaşımla şebeke ve teknoloji güçlendirme çalışmaları yaparak uluslararası standartlarda hizmet vermeyi amaçlayan YEDAŞ, Kurban Bayramı tatilinde de kaliteli ve sürekli hizmet için 7/24 ekipleriyle görev başında olacak.

YEDAŞ EKİPLERİ HAZIR

Samsun, Ordu, Çorum, Amasya, Sinop, il, ilçe ve köylerinde, mevcut alt yapının uzaktan yönetilmesi, izlenmesi ve arızalara hızlı müdahale edilmesi için yatırımlar yapan YEDAŞ, Kurban Bayramı tatilinde de arıza ve kesintilerin anında tespiti ve hızlı müdahale için ek tedbirleri aldı. 3 milyondan fazla müşterinin daha huzurlu, keyifli bir bayram geçirmesi amacıyla tatil boyunca hem ekip ve araçları ile sahada olacak hem de Şebeke Yönetim Merkezi’nden izleme sistemleri ile sahayı uzaktan kontrol ederek, en yakın ekiple zamanında müdahale sağlayacak. Bu sebeple Çağrı Merkezi ve Şebeke Yönetim Merkezi vardiya planlarını bayrama göre düzenledi. Ekip ve ekipmanlarını hazırladı. Ayrıca ALO 186, www.yedas.com, 0530 1060 186 WhatsApp ile müşterilerin arıza, sokak aydınlatma, elektrik kesintisi, kaçak elektrik kullanımı gibi şikayet ve taleplerini anında alarak ilgili ekiplere yönlendirecek. Yatırım planlamaları kapsamında bakım onarım çalışmaları ile şebekenin yenilenmesi, yeni enerji tesislerinin devreye alınması amacıyla yapılan planlı elektrik kesintilerine bayram boyunca ara verecek.

GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Müşterilerin mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için gerekli hazırlıkları yaptıklarını ifade eden YEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Emre Bilgi, “Bayram süresi boyunca ilave tedbirleri alarak vatandaşın daha huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesi, tedarik sürekliliğini en üst seviyeye çıkarmak için çalışıyoruz.

Günlük hayatta kullandığımız pek çok araç gereç elektrikle çalışıyor. Bu sebeple Kurban Bayramı öncesinde, şebeke yapısının ve dağıtım binalarının bakım onarım çalışmalarını yaptık. Müşterilerimize bayramda da sürekli elektrik enerjisi sunmak için saha, Çağrı Merkezi, Şebeke Yönetim Merkezi çalışanlarımızla 7 gün 24 saat görev başında olacağız. İzleme sistemleri, Çağrı Merkezi ve diğer kanallar üzerinden gelen bildirimler doğrultusunda en yakın ekibi yönlendirerek arızanın giderilmesini sağlayacağız. Bu vesileyle tüm İslam aleminin, birlik ve dayanışma ruhunu yansıtan mübarek kurban bayramını kutlar, herkesin huzurlu, mutlu bir bayram geçirmesini dilerim” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *