Amasya Valisi Önder Bakan ile eşi Elif Bakan, Kurban Bayramı nedeniyle Şehit Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu’nun anne ve babası Adeviye ve İlyas Hatipoğlu’nu evlerinde ziyaret etti. Ziyarette aile bireylerinin bayramını tebrik eden Vali Bakan ve eşi, Şehit Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu’nu rahmetle yad etti.
Gerçekleştirilen ziyarette, aileyle samimi bir sohbet gerçekleştirilirken, şehitlerin geride bıraktığı emanetlerin her zaman baş tacı olduğu vurgulandı. Vali Önder Bakan, devletin şehit ailelerinin daima yanında olduğunu ve onların yalnız bırakılmadığını ifade etti.
Valilik tarafından yapılan açıklamada, Kurban Bayramı gibi anlamlı günlerde şehitlerin ve ailelerinin unutulmamasının, toplumsal vefa bilincinin en güçlü göstergelerinden biri olduğu belirtildi.
Ziyaret, aile bireyleri tarafından memnuniyetle karşılanırken, Vali Bakan ve eşi Elif Bakan, sağlık ve huzur temennileriyle evden ayrıldı.