İlçeye gelen Amasya Valisi Mustafa Masatlı ile Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Amasya Milletvekili M. Levent Karahocagil ve AK Parti il-ilçe teşkilat mensupları ile Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, 12 Ağustos 2022 tarihli Cumhurbaşkanlığının Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Suluova’ya atanan yeni İlçe Kaymakamı Şafak Gürçam’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Kaymakam Şafak Gürçam’ı tebrik eden Vali Mustafa Masatlı, ilçenin huzur ve refahı ile gelişmesi ve kalkınması adına yürüteceği görevinde başarılar diledi.
Ziyaret ve nezaketleri için Vali Mustafa Masatlı’ya teşekkür eden İlçe Kaymakamı Şafak Gürçam ise, Suluova ve halkına hizmet edecek olmaktan mutluluk ve gurur duyduğunu, en iyi şekilde ilçeye hizmet etmek için gayret edeceğini, Vali Mustafa Masatlı başta olmak üzere tüm kamu kurum, kuruluş, STK ve muhtarlarla birlikte ortak aklı ortaya çıkarak şekilde ilçeye en iyi ve faydalı yatırım ve de hizmetleri yapabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin caba sarf edeceğini kaydetti.
Ziyarette yer alan Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Amasya Milletvekili M. Levent Karahocağil, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, AK Parti Amasya İl Başkanı Ekrem Toto, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Temel ile AK Parti İl ve İlçe teşkilat mensupları ile TSO Başkanı Turgut Aksu’da İlçe Kaymakamı Şafak Gürçam’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Daha sonra Amasya Vali Mustafa Masatlı beraberindeki heyet, İYİ Parti Suluova İlçe Yönetim Kurulu Üyesi emekli öğretmen Arif Taşdemir’ın kızı, Akif ve Emre Taşdemir’in kız kardeşleri olan vefat eden Fatma Nur Söylemez’in, Suluova Yeni Şeker Camii’nde gerçekleşen Cenaze törenine katılarak aileye başsağlığı ve sabırlar diledi.
Ardından Vali Mustafa Masatlı beraberindeki heyetle birlikte Şeker Fabrikası tesislerinde incelemelerde bulundu, Pancar Ekicileri Kooperatif Başkanı Mustafa Saatci, Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özarslan’dan faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve çalışmalarında başarılar diledi.