44,8950 %0.23
52,8913 %-0.09
6.966,26 % 1,07
75.563,89 %-2.062
Amasya
Kapalı
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Vali Bakan’dan Ulu Çınarlara Ziyaretler

Vali Bakan’dan Ulu Çınarlara Ziyaretler

Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ailesi ve ulu çınarlar ziyaret edilerek bayramları kutlandı, detaylar haberimizde…

Haberleri

Önder Bakan, Ramazan Bayramı vesilesiyle gerçekleştirdiği ziyaretlerle gönüllere dokundu. Vali Önder Bakan ve eşi Elif Bakan, bayramın birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmak amacıyla şehit ailesi ve yaşlı vatandaşları ziyaret etti.

 

Ziyaret programı kapsamında ilk olarak, Aziz Şehidimiz Yüzbaşı Alper Kalem’in kıymetli anne ve babası Sevim ve Mehmet Ali Kalem ziyaret edildi. Şehit ailesiyle yakından ilgilenen Vali Bakan, onların bayramını tebrik ederek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Şehit ailelerinin milletin en değerli emanetleri olduğunu vurgulayan Bakan, devletin tüm imkanlarıyla her zaman destek olmaya devam edeceğini belirtti.

 

 

Program kapsamında ayrıca, “ulu çınarlar” olarak nitelendirilen Nezaket ve Bilal Tıngır da ziyaret edildi. Yaşlı vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştiren Vali Bakan ve eşi, onların bayram sevincine ortak oldu. Büyüklerin hayır dualarını almanın önemine dikkat çeken Vali Bakan, bu tür ziyaretlerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini ifade etti.

 

Ramazan Bayramı’nın paylaşma, dayanışma ve birlik duygularını pekiştirdiğini belirten yetkililer, gerçekleştirilen ziyaretlerin bu anlamda büyük önem taşıdığını vurguladı. Amasya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, toplumun her kesimiyle bir araya gelinmeye devam edileceği ifade edildi.

 

Gerçekleştirilen bayram ziyaretleri, hem şehit aileleri hem de yaşlı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, bu anlamlı buluşmalar bayramın manevi atmosferini bir kez daha gözler önüne serdi.

KAYNAK: Amasya Valiliği
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *