Amasya Valisi Önder Bakan, Merzifon'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Son Valiler Kararnamesi ile Amasya Valisi olarak atanan Vali Önder Bakan, ilçe ziyaretlerine Merzifon ile başladı. Çeşitli ziyaret ve programlara katılmak üzere Merzifon'a gelen Amasya Valisi Önder Bakan ilk olarak Merzifon Kaymakamı Ahmet Karaaslan'a iade-i ziyarette bulundu.
Vali Önder Bakan'ı Hükümet Konağı önünde İlçe Protokolü ile birlikte karşılayan Kaymakam Ahmet Karaaslan Vali Önder Bakan'a çiçek takdiminde bulundu.
Vali Önder Bakan, Kaymakamlık makamına geçilmesinin ardından Kaymakam Ahmet Karaaslan'dan Merzifon'un genel durumu ve vatandaşlara sunulan kamu hizmetleri hakkında brifing aldı. Merzifon'un gelişmesi ve kalkınması için çalışmaların süreceğini belirten Vali Önder Bakan, Merzifon Kaymakamı Ahmet Karaaslan'a çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Ahmet Karaaslan ise Vali Önder Bakan'a teşekkür etti.

KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *