46,8795 %0.1
53,6828 %0.3
6.183,36 % 0,77
62.784,00 %1.074
Amasya
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Vali Bakan: Geleceğimiz Gençlerle Yükselecek

Vali Bakan: Geleceğimiz Gençlerle Yükselecek

Amasya Valisi Önder Bakan, Merzifon Gençlik Merkezi Ek Binası'nın açılışında gençlere yapılan yatırımların Türkiye'nin geleceğine yapılan yatırım olduğunu vurguladı. Detaylar haberimizde...

Vali Bakan: Geleceğimiz Gençlerle Yükselecek

Merzifon'da gençlere yönelik önemli yatırımlardan biri daha hizmete açıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amasya Valiliği iş birliğiyle yapımı tamamlanan Merzifon Gençlik Merkezi Ek Binası, düzenlenen törenle kapılarını gençlere açtı. Açılış programında konuşan Amasya Valisi Önder Bakan, gençlerin eğitimine, sosyal gelişimine ve geleceğine yönelik yatırımların artarak devam ettiğini belirterek, yeni tesisin Merzifon ve Amasya için önemli bir kazanım olduğunu ifade etti.

 

Açılış törenine Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti Amasya Milletvekilleri, il ve ilçe protokolü, kamu kurumlarının temsilcileri, gençler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda konuşan Vali Önder Bakan, Gençlik ve Spor Bakanı'nın Amasya'ya gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılımcılara teşekkür etti.

 

 

Vali Önder Bakan, geleceğin güçlü Türkiye'sinin bugünün iyi yetişmiş gençleriyle inşa edileceğini belirterek, devletin gençlere yönelik yatırımlarına dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye, bilimden spora ve yüksek teknolojiye kadar birçok alanda büyük yatırımlar gerçekleştirildiğini ifade eden Bakan, bu yatırımların gençlerin daha donanımlı yetişmesi için önemli fırsatlar sunduğunu söyledi.

 

Merzifon Gençlik Merkezi Ek Binası'nın yalnızca bir bina olmadığını, gençlerin kendilerini geliştirebilecekleri modern bir yaşam alanı olduğunu vurgulayan Vali Bakan, tesisin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin yürütüleceği çok fonksiyonlu bir merkez olarak hizmet vereceğini kaydetti.

 

Konuşmasında gençlerin ülkenin en büyük gücü olduğunu ifade eden Vali Önder Bakan, "Bugün geleceğimizin teminatı olan gençlerimize modern, donanımlı ve çok fonksiyonlu bir yaşam alanı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Merzifon Gençlik Merkezi Ek Binası, gençlerimizin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini tek çatı altında gerçekleştirebilecekleri, kendilerini geliştirebilecekleri önemli bir merkez olacaktır." dedi.

 

Vali Bakan, Amasya'ya kazandırılan yatırımlardan dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı'na, milletvekillerine, bakanlık bürokratlarına ve projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Merzifon Gençlik Merkezi Ek Binası'nın hizmete girmesiyle birlikte ilçedeki gençlerin eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarında daha fazla imkâna kavuşacağı belirtilirken, tesisin çeşitli kurslar, atölyeler, sosyal etkinlikler ve gençlik projelerine ev sahipliği yapması planlanıyor.

 

Yeni yatırımın, Merzifon'un genç nüfusuna önemli katkılar sağlaması ve gençlerin kişisel gelişimlerini destekleyecek faaliyetlerin merkezi haline gelmesi beklenirken, açılış töreni katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Merzifon'a kazandırılan bu önemli yatırımın, ilçenin sosyal yaşamına ve gençlik çalışmalarına uzun yıllar hizmet etmesi hedefleniyor.

Muhabir: Alperen Güley
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız