reklam
reklam
38,6549 %0
43,7354 %0.02
4.140,14 % -1,02
98.911,80 %2.499
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Açık
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM TEKEŞ: BARINMA İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORUZ

TEKEŞ: BARINMA İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORUZ

Amasya Baro Başkanı Bahadır Tekeş, Türkiye Barolar Birliği (TBB) olarak deprem bölgesinde olan meslektaşlarının barınma ihtiyaçlarının dayanışmayla karşılanmasına devam ettiklerini söyledi.

Ayrıca Amasya Barosu Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi kapsayan deprem felaketinde zarar gören vatandaşlar için sıcak bir yuva sağlayabilmek amacı ile yardım kampanyası başlatmış ve kampanya ile 2 adet konteyner almışlardı.

Amasya Baro Başkanı Bahadır Tekeş, şimdi ise Türkiye Barolar Birliğiyle 735 meslektaşının konutlara yerleştirdiği belirterek; “Acil Destek Merkezimizi arayarak barınma ihtiyacı olan meslektaşlarımızı evinde misafir edebileceğini bildiren 1280 meslektaşımızın duyarlılığı, ailesiyle birlikte barınma ihtiyacı olan 146 meslektaşımızın talebiyle eşleştirilmiştir. Bu kapsamda 735 meslektaşımız ve yakını, meslektaşlarımızın konutlarına yerleştirilmiştir.

Meslektaşlarımızın desteği ile ve Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) imkanlarıyla, deprem mağduru meslektaşlarımızın bu zamana kadarki barınma taleplerinin karşılanması için çalışmalarımız devam etmektedir.

TBB olarak dayanışma gösteren tüm meslektaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Konutunu tahsis eden avukat sayısı: 1280

Eşleşen kayıt sayısı: 146 hane

Konutta misafir edilen avukat ve yakını: 735

TBB Litai Konukevinde ve diğer misafirhanelerde barınan avukat ve yakını: 592.

Allah tüm deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın yardımcısı olsun. Amasya Barosu olarak deprem bölgesine yardımlarımız devam edecek’ dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *