43,4990 %0.19
51,6240 %-0.9
6.788,96 % -9,85
84.180,20 %-0.46
Amasya
Kapalı
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Bilecik Emniyetine Amasya'lı Müdür!

Bilecik Emniyetine Amasya'lı Müdür!

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Erdem Çağlar, Bilecik İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirildi. Detaylar haberimizde...

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü’ne yeni atama gerçekleştirildi. Taşova ilçesine bağlı Arpaderesi Köyü nüfusuna kayıtlı Erdem Çağlar, Bilecik İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirildi. Atama kararı, Resmî Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle yürürlüğe girdi.

Emniyet teşkilatında uzun yıllardır çeşitli kademelerde görev yapan Erdem Çağlar’ın, mesleki tecrübesi ve sahadaki çalışmalarıyla tanındığı ifade ediliyor. Görev süresi boyunca asayişin sağlanması, suçla mücadele, kamu düzeninin korunması ve vatandaş odaklı güvenlik hizmetleri konularında önemli çalışmalara imza atan Çağlar’ın, Bilecik’te de aynı anlayışla görev yapması bekleniyor.

Yeni İl Emniyet Müdürü Erdem Çağlar’ın önümüzdeki günlerde Bilecik’te görevine başlaması ve kurum içi değerlendirmelerle birlikte saha çalışmalarına ağırlık vermesi öngörülüyor. Bilecik genelinde güvenlik hizmetlerinin daha etkin yürütülmesi, asayiş olaylarının önlenmesi ve vatandaşların huzurunun sağlanması adına koordineli çalışmaların sürdürüleceği belirtiliyor.

Amasya’nın Taşova ilçesine bağlı Arpaderesi Köyü’nden çıkan bir ismin il emniyet müdürlüğü görevine atanması, memleketinde de memnuniyetle karşılandı. Bölge halkı, Erdem Çağlar’a yeni görevinde başarı dileklerini ileterek, bu atamanın kendileri için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle yapılan bu atamanın, Bilecik’te güvenlik hizmetlerinin daha da güçlenmesine katkı sağlaması beklenirken, Erdem Çağlar’a yeni görevinde başarılar dilendi.
 

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *