reklam
reklam
42,1997 %0,23
48,8166 %0,43
5.562,73 % 2,37
106.445,31 %3.571
Amasya
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Spor Kompleksi 3 Aya Kadar İhaleye Çıkıyor

Spor Kompleksi 3 Aya Kadar İhaleye Çıkıyor

Merzifon’da Önce Vatan Piknik Alanına yapılacak olan 1500 kişilik Kapalı Spor Salonu ve ek spor alanları için proje çalışmaları devam ediyor.

AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, haber merkezimize yaptığı açıklamada, Önce Vatan Piknik Alanı yanında yapılacak olan spor kompleksi için proje çalışmalarının devam ettiğini yaklaşık 3 aya kadar da yapım ihalesine çıkacağını ifade etti. 1500 Kişilik Kapalı Spor Salonu’nun yanı sıra çeşitli branşların da faaliyet gösterebileceği salonların da yer alacağı spor kompleksinin son durumu ile ilgili sorulan soruyu cevaplandıran AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, “Süreç normal seyrinde devam ediyor. Şuanda proje çalışması yapılıyor ve yaklaşık 3 aya kadar da ihaleye çıkılabilir diye düşünüyoruz” dedi. 

Amasya Milletvekili Hasan Çilez, spor kompleksi yanına tenis kortunun da ilave edilebileceğini belirterek, bununla ilgili de girişimlerinin devam ettiğini söyledi.

Muhabir: Demet SAĞAN
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *