Çorum'da meydana gelen sel ve su baskınları sonrasında, CHP Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Çorum Belediyesi’ni eleştirerek “Sizin aşkla çalışmanız bu mu?” dedi.
Şehrin altyapı yetersizliği konusunda defalarca uyarılarda bulunmalarına rağmen bu uyarıların belediye yöneticileri tarafından dikkate alınmadığını belirten Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, “Önlem dahi almayı beceremiyorsanız neden o koltukları boşuna işgal ediyorsunuz. Sizin aşkla çalışmanız bu mu? diye sordu.
Ulaş Tokgöz, “Sayın Başkan göreve geleli 4 yıl oldu hala siz siyasetle uğraşıyorsunuz. Bırakın siyaseti siyasetçiler yapsın. Sizin göreviniz bu güzel şehirde yaşayan vatandaşlara konforlu bir yaşam sunmaktır. Sayenizde Çorum yaşanılmaz bir şehir oldu. Bizim uyarılarımızı kulak ardı eden bir siyaset anlayışı var karşımızda. Sizin beceriksizliklerinizin faturasını ise Çorum halkı ödüyor. İnanıyorum ki Çorum halkı da 2024 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde liyakatlı kadroları göreve getirerek size en güzel cevabı verecektir” şeklinde konuştu.